Palvelut

Tilaisuudet merellä

Vuokraa Muikku ja lähde saaristoon! Muikun kanssa voit risteillä sisä- ja ulkosaaristossa enintään 12 hengen ryhmällä ja sisäsaaristossa jopa 60 hengen voimin (tulossa syksy 2023). Alus on täysin talvilämmin ja jäävahvistettu eli risteilyjä voimme toteuttaa ympärivuotisesti.

Laivassa on iso lounge, kolme aurinkokantta ja lämmityskeittiö. Alukselle voit tuoda omat ruoat ja juomat tai vaihtoehtoisesti voimme hoitaa ruoka- ja juomapolitiikan laivalle valmiiksi - toiveidesi mukaan!

Risteilyn jälkeen ryhmä voi jäädä vaikka yöpymään saareen tai laivan kotisatamaan Kruununhakaan.

Pyydä tarjous tilaisuudellesi merellä tästä!

Tilaisuudet maissa

Muikku on suosittu juhla- ja kokoustila. Salongissa mahtuu hyvin juhlimaan tai kokoustamaan noin 30-40 ihmistä, kesäkaudella jopa 60 henkilöä sisä- ja ulkotiloissa yhteensä.

Tiloissa on iso TV-näyttö sekä pyydettäessä äänentoisto. Myös ohjelmaa voimme järjestää laivalle kuten DJ:n.

Muikulle voi jäädä myös yöksi. Muikulla on kahdeksan 2-4 hengen hyttiä ja majoitustilat yhteensä 18 henkilölle.

Omat juomat ja ruoat aluksella sallittu, joten juhlien pitäminen on kustannustehokasta - ympäri vuoden.

Pyydä tarjous tilaisuudellesi maissa tästä!

Majoitus

Muikussa on seitsemän kahden hengen ja yksi neljän hengen hytti. Aluksessa voi yöpyä kerrallaan omissa hyteissä 18 henkilöä ja jos salongin vuodesohvatilaa hyödynnetään, 22 henkilöä.

Jokaisessa hytissä on oma ikkuna sekä huonetermostaatti. WC- ja suihkutilat ovat viihtyisät ja yhteiskäytössä. 

Hytit ja koko laiva on rakennettu ympärivuotiseen käyttöön, joten palella ei tarvitse kovillakaan pakkasilla.

Majoitus Muikussa on edullista ja mukavaa. Hinta sisältää liinavaatteet, pyyhkeet sekä saunan käyttöoikeuden.

Pyydä tarjous ryhmäsi majoitustarpeelle tästä! 

HUOM! Majoitus on mahdollista vain ryhmille tilaisuuksien yhteydessä, ei yksittäismajoittujille!


HOTELLILAIVA MUIKUN TILAUS-, MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT YKSITYISTILAISUUKSISSA

Varauksen vahvistamisen jälkeen: mikäli tilaisuus perutaan yli 14 päivää, mutta alle 45 päivää ennen tilaisuutta, perimme 50 % tilauksen kokonaishinnasta hinnasta. Mikäli tilaus perutaan alle 14 päivää ennen tilaisuutta, perimme 100 % tilauksen kokonaishinnasta. Siivousmaksu sisältää tavanomaisen tilojen siivouksen ja puhdistamisen. Lisäsiivouksen hinta on 50 € per tunti. Huomioithan, että esimerkiksi matoille ja tekstiileille päätyneet alkoholit ja muut nesteet aiheuttavat pitkäkestoisen hajuhaitan ja tekstiilien vaurioitumisen/uusimistarpeen. Tarvittaessa tekstiilit pesetetään pesulassa tai uusitaan. Em. kustannuksista vastaa yksin asiakas. Asiakas vastaa myös vuokra-aikana aiheutuneista vahingoista (tilat, kalusto, irtaimisto) sekä niiden korjaamisesta aiheutuneista kuluista kokonaisuudessaan. Tilaisuuden lasku tulee olla suoritettuna ennen risteilyä/tilan luovutusta/tilaisuuden alkua.